Hippsters?!

Hippsters borde enligt mig ha nåt liknande som stekare har, typ att "vaska". Beviset för att man är en "riktig" stekare. För er som av nån anledning har missat vad "vaska" innebär så är att det när man beställer in två skumpor o säger åt servitrisen att hälla den andra i vasken. Sanslöst? jag vet. Nästan lika sanslöst som om man skulle börja beställa två taxi bilar bara för att pröjsa den andra och skicka iväg. Inte för att jag tror att nån gör det men. Ni fattar..
Så för Hippsters som  till exempel försöker vara hippa genom att åka långboard. Mest för att dem egentligen inte kan skejta på riktigt. (I min teori i alla fall.) Som då förstör lite för dem riktiga skejtarna som ibland bara vill glajda omkring och softa på en longboard. Så det borde finnas nåt liknande där som det jag pratade om tidigare. Själv föreslår jag ett slags förarbevis..
"-App App, har du tillstånd att glida omkring på den där!?"
"-Aa vänta det är lugnt, jag har mitt förarbevis här."
Ja jag vet att jag kanske körde lite för långt där men. Om jag ska ta hela den här tesen ännu längre över strecket så kanske man till och med kan göra förarbeviset till lite som i simskolan. Fast istället för simborgarmärket så får man ta "olli"märket. Och nästa "kickflick"märket osv.. Då får ju samtidigt "longboard"hippsterna faktiskt en chans att bli lite äkta där också, eller nåt..

Årets namn: Mio Waldemar Sachs.. Bara för att det är så jävla cool!
Så, nu fick jag det sagt också..

-Kramelidoodle shnoodle

kommer snart!!

Låtlistan från mitt enda kvarvarande kassetband :D

peace of the mind = lugn hjärna

MIXTAPE!!! ..så jävla coolt. Och så coolt att jag i veckan hittade ett äkta mixtape. Ett kassettband från waaay back, back in to time som det lite blev. Där jag hade kastat in artister som public enemy, ll cool j(in prime), naughty by nature, infinite mass, blackstreet m.m.. Synd nu att jag inte har nånting att lira den på bara :P

Till en besvikelse. Hade sedan länge tillbaks nu varit sugen på Kinders senaste tillskott Pingui men aldrig hittat den i någon butik tills igår. Då vi svängde förbi Ica Gourmet och se på tusan, där den fanns. Jeijj tänkte jag högt och köpte 3-4 stycken. Men hade nog satt upp för stora förhoppningar om hur den skulle smaka som den inte ens kom i närheten av. Den va till och med helt enkelt dålig. Så som oftast var längtan bättre än varan den här gången.

Och apropå varan. Pratade med en kompis, lika nyligen som jag hittade Pingui, om just varan-tv. Ett, som jag kommer ihåg det, fantastiskt roligt program som sändes där nånstans på 90talet. Så jag tänkte fräsha upp några minnen med att avsluta med ett Varan-tv klipp, "Kalle Ninja".

Och apropå ninja. Min egen ninja, som inte är en ninja utan en "-ninjo". (kort historia men tar den en annan gång) kapade mig halvt vid skosulan genom att efter jag så kärleksfullt imorse tog han i min famn och berättade hur mycket jag älskade honom. Min bästaste son. Petede han på min armbåge, tittade mig i ögonen och sa.. "-Jag älskar.. Sophia Somajo."  ..kisskorv :P

hahaha.. så härligt lam humor. "-Är man ninja så är man". :D


Captain my captain

Först vill jag börja med att be om ursäkt til både Leon och till Alvin för att jag inte kan vara där idag och göra deras kalas bara lite roligare. Men jag tänker inte be om ursäkt till den rom&cola jag tänkt avnjuta ute på min balkong innan jag beger mig ut i det okända. Det okända bestående av, förmodligen, Rex uteservering.. Men som jag brukar säga, bäst att aldrig va riktigt säker. ;)

Sen har jag undrat på en grej. Brukar lätt få hål i mina sockar och jag är inte säker på om det beror på att jag oftast köper, massa par för en hundring, paketen. Eller om det kan vara för att, så hipp som jag egentligen försöker vara, inte knyter mina skor ordentligt. Vilket kanske skaver lite extra på sockarna. Eller så är det bara ett sånt där mysterium där man aldrig riktigt får veta varför.

Och eftersom jag är på ett sånt där härligt
humör idag så måste jag kasta med min speciella må-bra låt..

Don´t talk about death, I got too much life to live!!


bongo-bango / (en till dagbok?)

Fredagen blev lite bråttom bråttom efter jobbet för att hinna hämta Nooni, plocka upp några kalla, eller blivandes i alla fall. Sen bar det av till Sadan för fotboll mat och allmänt bus..

Blev en härlig lördag som började lite stressigt när tidsoptimisten Stifan trodde att han skulle hinna, fixa och sätta dit både pakethållare och en barnsits, på sin nya cykel tre timmar innan Miras 1årskalas. Men med lite tur så gjorde det visst ingenting att vi kom sådär en timme sent för tårtan va just i slutskedet av sin tillverkan. Och slutresultatet blev, jiisus, vicken god tårta! :D ..cudos Erika&Claude
Men som vanligt följde visst inte kameran med så det blev bara några få luddiga mobilbilder. Va kul att träffa alla igen, blir som inte så ofta man träffar vissa nuförtiden. Sen avrundade jag och junior här på kvällskvisten med en liten MarioCart tävling. Som, så diplomatisk som jag är, ingen vann ;)   Nu fotboll -pZ



Blev lite grappling där, men som den goda vinnare
hon är kikade Mira till Nicco att han va oki där efter matchen.


Söndag kl 9:13.. Väskan packad, vattenpistolerna laddade, och efter händige manny bär det av mot favoritparken. Sen ska vi bara style´a biken i United tema på eftermiddan.. Blir en bra dag det här :D
Skulle bara behöva en kaffekopp i termos-size nu..

En blomma för ditt "citat"

Citatet
En missriktad passning till kunden om man vill uttrycka sig så. Vi behöver inte säga nåt namn här heller om vem som sa det men, vi kan kalla henne för Lina..

"-på det här viset kommer dina kunder tillbaks till dig som en frisbee."
Avd: Alltså inte alls?

<klicka



RSS 2.0