update, men inte riktigt 100

Haha, "farbror". Jo, jag tackar ja:) Känner mig lite som en gubbe just nu, lider fortfarande av eftersviter från den svåra förkylningen. Och av dåliga ordvitsar. Kommer som aldrig riktigt upp i hundra. Uppdatera bloggen. Jo, det är väl lite dags för det men samtidigt tänker jag på Mangans kloka ord.
"-..går inte va rolig på beställning, måste va på riktigt. Man kan inte säga, vilken tur vi har med vädret. Skoja bah, vi är inomhus." hahaha
Men däremot kan jag meddela att idag har min hemsida premiär!! Enkel men naggandes, enkel.. Kolla in http://the-prospects.tk om ni har en minut över. Där kan man t.ex läsa en lista på hur man gör en brunch hemma. Spöa mig i sparka-boll-långt-med-en-apa. Fast kom ihåg, den är fortfarfande färsk och under arbete..
Idag blir det Leos med några vänner:) Hoppas på fina, desperata, singelmammor;)

*Notis; Hemsidan är anpassad för Mozilla firefox. Så för er stackare som fortfarande använder explorer kommer vissa krux med layouten och plug-ins (t.ex videoklipp) att uppstå. Ska kolla upp det problemet senare, eller så vaknar ni bara upp och byter browser.

Ha en bra helg alla

tillbaks från de döda

Jag vet att jag brukar säger att jag aldrig blir sjuk. Men när jag väl blir sjuk, då blir jag sjuk. Och då menar jag verkligen sjuk. Men när jag vaknade imorse, första natten med åtta timmars sömn i rad, sedan natten mot tisdag, kände jag direkt att demonen hade lämnat min kropp. En resa till helvetet och tillbaks, men nu var resan över. Bara ett tomt skal av det som en gång varit stefan låg kvar där i sängen. Så nu har kureringen börjat på allvar med mat, mat, mat och vätska, sen mera mat.. Skönt att vara påväg tillbaks igen. Och påväg tillbaks är också den här bloggen som har legat i viloläge nu ett tag.  

Veckans citat..
"Att slåss med troll, befria prinsessor och döda varulvar,
det är att leva." -August Strindberg
*Tror nästan han hade samma feber-hallucinationer som jag haft de senaste dagarna, för jag förstår exakt vad han menar..

kRAm

M.N.K

Ett litet sammandrag ur Mammas nya kille: "När rabiata tonårsföräldrar vill mörda tusentals små söta pandaungar. Då kan det vara bra att kunna döda med en boomerang."
Hahaha.. Vad skulle vi göra utan Thunders kunskaper.

Krönika: musik

Apocalypse= Är en benämning av ett större avslöjande som varit dold för majoriteten av mänskligheten.

Musikbranschen är just det här, något som varit dolt för majoriteten, fast är under avslöjandets tid.. Bolagscheferna är musikbranschens pimps. Det finns ingen respekt för den nya generationen. Ingen respekt för artisterna. Ingen respekt för musiken. Kolla bara på Spotify. Missförstå mig rätt. Spotify är verkligen jättebra på så sätt att vi får lyssna på, inte all, men mycket musik lagligt.(igen) Men hur gick det egentligen till, och för vem. Hur kass jag än tycker magnus uggla är på att göra musik, så har han helt rätt när det gäller om just spotify. Musikbolagens egna Piratebay. Dem plockar in rättighetspengar, men vad får artisten? Sony Music, som är en av dem som varit med och stämt Pirate Bay, agerar nu på ett kusligt liknande sätt. Dem rear bort sina artister mot aktier i bolaget Spotify. Bra deal för dem, men vad var det nu rättegången gällde egentligen? Att massan stjäl från artisterna, eller? Eller har jag missat nåt.. De äger sina artister och deras upphovsrätter och är villiga att sälja ut dem på deras bekostnad för att sko sig själva. Musikbranschen lider. Medans cheferna sitter kvar där på toppen och smuttar sin champagne och håvar in vinsten. Jag är en av dem som fortfarande gillar att ha orginalet, cd-skivan, om det är nåt jag tycker om. Men så länge dem fortsätter pressa upp priserna tror jag att folket som älskar musiken tänker, fuck it, vi laddar ner,, igen.

Äntligen måndag..

Såja, då var det måndag igen. Och tror det var längesen jag skrev ett "äntligen måndag" inlägg nu, så det är väl dags. Inlägget då vi ska hitta det positiva i en annars ganska dystert stämplad dag. Och inte "ta inte livet så hårt, det tar snart slut"-positivt som det stod på min mammas kylskåp när jag växte upp. För den har ju lite av en baksida. Utan mer, "istället för att tänka på vad du saknar, försök att tänka på vad du har". Jag personligen har det väldigt bra just nu, och det är ju nu, idag, som räknas. Jag har kanske inte många, men väldigt fina vänner. En fantastiskt fin son, som kommer hem till mig idag. Läckert hår. Och mycket mer. Sen vad jag inte har, det är en möjlighet som jag kanske får.

Sen, till sist, så tänkte jag definiera stjärt. En stjärt ska skaka, inte dallra. Så enkelt är det. (Och ja madde, jag sa det.) ;) Så nu när kylan är här så är det bara att ta fram er stairmaster ur garderoben flickor. Dags att inte deka av nu. Och till den serverar jag, Workout plan med Kanye West.

Ha en det så bra tills nästa gång.

Kram.. -S

Att överlämna..

Tänk hur en dag kan utvecklas till det positiva. Den börjar att man vaknar upp lite grumpen, massa konstiga drömmar. Men redan vid första titten på telefonen, där jag hittar en inbjudan till middag med efterrätt hos mina fantastiskt fina vänner, gör gensast dagen sådär lite ljusare. Sen vid lunchtid får man samtalet att det är innebandy om en timme. Just innan jag hittade igen mitt pictionary som lämnar öppen gata för kommande trekamp i sällskapsspel´s kväll. Sen kaffe på balkongen där jag blir glatt överraskad att det är ganska skönt ute ändå. (ursäkt till nån för att jag inte trodde dig) Ibland ska man nog bara lämna över och låta dagen bara bli. Och den verkar bli hur bra som helst:)

Today Was A Good Day-Ice Cube

Hoppas den blir bra för er med.
Kram

en tanke?

Hej igen. Jag tänkte på en sak idag och skulle vilja be er att ta en sekund att blunda, och föreställ er nu. Bilden av Gud den allsmäktige, gubben som kikar sådär sofistikerat fram bakom molnet på himlen. Tänk er nu att han kommer fram därifrån, och det visar sig att han var en dvärg.. Skulle gud få lika mycket respekt om han var dvärg? Bara en tanke som slog mig.. Ni får gärna tycka till på "kommentaren". Skulle vara intressant att höra.

Snart helg igen:) shit vad tiden går.

Kram Kram

RSS 2.0