måste d finnas en tråd?

Visst är det jobbigt när man fastnar i någon annans semester. Inte för att det hände mig igår men, nyligen. Efter några svängar på basketplanen kom det ett samtal där jag blev inbjuden på vin, hemmagjort vin, farligt hemmagjort vin. Smakade dock bättre än det luktade men lite osäkert vad %-halten låg på där. Men dagen efter dem max två glasen så kändes det nästan som att jag hade röjt mest hela natten. Hur som haver så hade han semester fortfarande och då brukar rutinerna bli lite annorlunda och där fastnade jag. Tröttheten kan jag tackla men va inte riktigt beredd för bakis smällan (särskrivning;D ..hehe)

Och måste bara tillägga att min åsikt är inte en vågskål för rätt eller fel, roligt eller tråkigt. Utan bara min åsikt. Skaffa en longboard om ni vill. Hyr filmer med Hey baberiba- gänget om ni är såna. Gillar ni David Hellenius, visst, kör på bara. Även om han bara är en grå prick på en betongvägg. Ta inte åt Er, stor bokstav, eller till Er. Enklast så. En sak jag gillar är i alla fall talanger och tempoväxlingar. Två saker. Så därför, ett skönt samspel mellan T.Barker och Dj-Am. Med en liten touch av the man in black.

Men innan dess, presenter och tårta hela helgen för Nicco liten som fyllde 4år nu i torsdags. Härligt för junior:D ..och det är så jag avslutar. Med ett jätteGrattis!!! Och med det så presenterar jag nu..

 

(PS: kör ni klippet enbart via en laptop så finns det risk att ni våldtar ljudet)

 


RSS 2.0