Vinter, stifles me! lite till..

"..lite till som stör mig."

Kockar som lyckas förvandla ris till gröt. Kan det bli mycket svårare..

För mycket, eller kanske t.om för bra sminkat. Lite som "Miracle on ice, 1980" fast dagen efter. Hade det inte funnits ögonvittnen hade ingen trott det. Aaahhh!! Vem är du?!

Åldras.. Härligt på ett sånt där panikartat sätt.

Vinter, stifles me!

Nu är alla lagar o regler borta. En vinter bitter stefan behöver varken sätta punkt eller mellanslag i en mening justnu. Det här blir mitt, nu-e-jag-så-jävla-cp-less-på-kyla-så-jag-tänkte-rensa-massa-lr-lite-skräp-ur-mitt-system-men-sen-måste-jag-lägga-på-locket-för-ingen-vill-lr-orkar-höra-en-negativ-person-gnälla, inlägg..
Fast förutom det så är ja glad, men men. Saker som stör mig. Ping-pong Krönikeduellen eller va fan den heter. Finns få så tråkiga krönikörer som dessa två. Och tycker du annorlundaså kan jag bara säga att, du har Fel!.. Carola pingstvännen Häggkvist. men hon är en sån där dum som blir rolig. Lyssna bara på den här ur en intervju i Aftonbladet när hon hade varit o besökt sitt fader-barn på Haiti efter katastrofen.

Vad menar du?

– Jag tror på Guds ord som säger att det kommer att ske i tidens slut.

Är det här tidens slut, menar du?

– Tidens slut kan vara väldigt länge, det kan vara flera hundra år. Vi har ju funnits här en stund.

"..avd: preciserat carola"

Visste ni också att Carola, den gode, har skickat en parfym till just sitt fadderbarn. För det va precis D hon behövde. Precis därför den här stackars tjejen är fattig, för hon inte har nåt jobb, för hon luktar.. dåligt?

 

Sen till sist vill jag bara be om ursäkt för det här inlägget..


RSS 2.0