vinter?!

Är väl på tiden att man skriver lite grann i den här igen. Men om vad? Kanske aioli, mmm, aioli. Kräftor med hemmagjord aioli. Fantastiskt gott.. Det och lite vin och vi har en date.

Sen har jag faktiskt en undran. När jag tittar ut blir jag lite fundersam. Är det fortfarande höst, eller är det vinter nu? Helt ärligt kan jag faktiskt inte lista ut vilket. Men jag är ganska säker på att det fortfarande kan vara jul utan vinter, tror jag.. hmm



..vicken miss:/

Hade, eller har, bestämt mig för att gå "all in" på julen i år. Vilket betyder, inte bara en massa julbak och kaneldoft, utan även massvis med julpynt och allt som kommer till. Så lite tjuvstarts-aktigt var jag idag och inhandlade min första julprydnad, en stjärngardin. Med tanken att det skulle bli lite fint. Men sen när jag kom hem och läste på förpackningens baksida märkte jag mitt bakslag..



Vilken miss!!




Ny säsong och innebandy

"So the summer pass, and now the rabbits old."  -Behöver inte utvecklas, bara väldigt mycket jag..

Måste berömma mina innebandy kompisar för ett otroligt pass i söndags. Utan tvekan det bästa passet för säsongen. Va som att den naturliga produceringen av nandrolon sköt till höjden i mitt system. Gick som i ett endorfin´rus med träningsverk under hela måndagen. Härligt. Ser verkligen fram emot nästa träningen.

lite sport

Får en bra känsla av Erik Hamrén som förbundskapten. Vet kanske inte allt för mycket om honom, men efter att jag såg honom i en intervju i nyhetsmorgon på tv4 så blev jag såld. Verkar vara pedagogisk, framåtsträvare, och framförallt "fotbolls-smart". Och kommentaren, som gjorde att jag verkligen fattade tycke för denna man var svaret på frågan om det var "realistiskt att förvänta sig mer än avancemang i framtiden?". 
"-Varför ska vi vara realistiska för, min dröm är medalj." -Hamrén..

Så ska det låta lilla gubben:) ..hADja -adja

..inte så lätt man kan tro..

 

Har världens goaste som sjunger, "jag må han leva", på farsdags morgon.
Och världens goaste som ska hjälpa blåsa ut alla dem två ljusen:)


Men det är inte alltid så lätt som man kan tro.
Vi börjar ca:30sek in på 1:a ljuset..


Mr Humango-head

Vi gjorde det bästa vi kunde av den första snön under lördagen..

 

Vi skapade Mr Humango-head..

 

En galet läskig snögubbe, tänk om den kommer, spring!!



*Ledtråd till måndagens kommande inlägg:
"-Hadja, HAdja-adja.."

Pz n´ luv n´, I´m baack:)

..med snudd av bitterhet

Vill dela ut ett minus idag i marknadsföring till Svensk fastighetsförmedling. Som igår, när jag kom ut från min "friskvård", hade delat ut gula taffliga sadelskydd på alla cyklar runtom torget. Kände bara att det finns faktiskt en anledning till varför jag fortfarande cyklar nu när termometern nått minusgrader. Jag är pank!!! Sätt ert namn på en rattmuff istället och dela ut, då skulle kanske er säljstatistik öka liite mer. Jävla idioter.. Men jag är inte bitter.

Och eftersom jag inte kan säga nåt roligt tänkte jag låta sköna Bamse sköta stämningen åt mig.

"-Hela vägen flam." ..haha, går inte att bli annat än glad. Och nej, det är ingen parodi. Det är på rikt.. :)


RSS 2.0