Veckans floskel

Veckans floskel är hämtat från, inte efter den här söndagen, utan efter förra söndagens träningspass. När jag försökte ge lite cred över hur kvick någon va på planen idag..

"..men det hade nog gått ännu bättre om jag hade fått andas." -Peter Edman, avd: Vem snodde luften?


snudden till djup

Måste kasta in en ny synvinkel. Är inte lika less längre. Nästan tvärtom. Just nu så softsurfar jag, och då menar jag inte internet. Utan bara att jag njuter av dagen. Jag vet att det här året kommer att bli ett bra sådant. Kommer t.ex tillbaks till jobbmarknaden, till det "vanliga" livet. Kommer att ta tillbaks mitt körkort. Större boende. Kommer att se min son bli ännu ett år jobbigare, fast sådär härligt, charmigt jobbig. Ungefär som pappa;) Jag måste bara ge det tid och tålamod. Och det har kanske inte riktigt varit min bästa egenskap i livet. Men nu är det åter "En dag i taget". Och idag är det Wee-turneringen med massa godis(jippii). Och i veckan hoppas jag på att bli bjuden på spagetti och köttbullar av en lady, och i det fallet är det jag såklart som är slampan..


Snipp snapp snutt, så va det här inlägget slutt..

Bowling for umeå

Idag, när vinter depressionen nästan äter upp mig inifrån, ska jag göra nåt som jag egentligen inte brukar. Nåt som egentligen inte är jag. Jag ska hata. Jag ska peka missriktade fingrar snett till höger i sidleds. Om det är någonstans där det borde finnas massmord, såna där oprovocerade skjutningar på skolor och torg, borde det vara här i norrland. Varför det förmodligen inte sker här beror nog mest på att det är alldeles för kallt att gå ut. Svårt att få in ett finger till avtryckaren när man bär tjocka tumvantar på sig. Och om man nu skulle komma så långt så skulle det säkert ändå va alldeles för mörkt för att pricka av någonting. Men om man nu skulle pricka av någonting så hoppas jag att det skulle vara en av alla studenter i den här stan. Oprovocerat kanske, men inte obefogat. I en stad med ca: hundraelvatusen (ur)invånare och fyrtio,någonting,tusen studenter så vem får jobbet. Inte jag i alla fall.. Aha och nu blev jag skitnödig också. Typiskt. Men det får räcka med skitkastning där av saker som jag egentligen inte tycker. Skönt bara att ventilera ibland när man blir så här less. Nu får det va dags att bli sommar igen.
Puss o kram

En floskel

Tur att ingen publicerar då man själv säger någonting mindre samanhängande. Vilket jag tror händer oftare än,, jag tror.. Aa, förutom erik "erka" då som satte, avd: nähä, på mig när vi efter senaste innebandyn kikade på massa tjejor värma upp innan jag ett antal minuter senare märker att. -Det är ju match.. Men det handlar nog mer om sinnesnärvaro än annat..

”...och nu är det Ferry på vallen. Kom igen nu Björn. Skjut ner alla svarta!” -Christer Ulfbåge, skidskytte på SVT, avd: What?


Var dagens referat som jag läste i en Anrell krönika idag i aftonbladet.  Vilken va nästan, men bara nästan, lika rolig som Arne Hägerfors, "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk." under Vm-94. Men den okrönte kungen av roliga referat måste ändå vara Göran Zachrisson som fick t.om mig att kika lite på golf där under 90talet. Men mest för att höra honom diskutera med sig själv i den närmaste schizofrena andan. Eller som när han jämförde formen på en green med den kotlett han åt dagen innan på klubbhuset. "-Och dem har god fisk också.." Kan inte annat än älska den mannen. Därför avrundar jag söndagen, innan jag byter om för helgens innebandy pass, med en härlig reflektion från mästaren.


”...Från det här avståndet går putten antingen i eller utanför.” -Göran Zachrisson, golf på 3:an. avd: bara från just det här avståndet?



Rittavlan

Niccolás

Wall-E

Bärgar´n  

 



Rittavlan





dalande löv

Nu har även publiken svikit. Men måste till deras försvar säga att björklöven svek först. Den bäst betalda truppen på länge, om inte någonsin. Har spelat sämre den här säsongen än någon annan "billigare" trupp på väldigt länge. Var på Umeåarena nu i onsdags. Hemmamatch mot Bofors. Spännande? Nä. Underhållande? Nä. Kan inte få annat än en liten tår i ögonvrån. Och som jag började med att säga har nu även publiken svikit. (1700 i en arena som rymmer 6tusen.) Så stämning? Nä. Känns lite konstigt när man kan säga sina invändningar till domaren, utan att behöva höja rösten, och han hör dem.. Satt mest och funderade på hur det hade varit om man hade inspelade jubel och ramsor, lite som studiopublik, spelandes i högtalarna. Kanske t.om en "våg" rullandes på jumbotronen. Så man i alla fall kan blunda och fantisera att man är mitt i hettan. Men som en vän sa när det gällde löven. "-Vissa lär sig när man bränner sig på plattan. Andra måste bränna sig igen, och igen, och igen innan man lär sig." Jag är en av dem "andra", så gissar att det inte var min sista match för säsongen jag kommer gnälla på.
Go GreenDevils, vart ni än är..

Gott nytt och en rittavla

Godmorgon och ett gott nytt år på er vanliga människor där ute. Hoppas ni inte gjorde några halvt igenomtänkta nyårslöften nu i fyllan. För vad är det man brukar säga..
"He who breaks a resolution is a weakling. He who makes one is a fool. ~F.M. Knowles" ..Oki, vet inte om man brukar säga så, men det är bra sagt.

Sen måste jag erkänna att jag har blivit lite torsk på Noonis rittavla, eller vad det heter. Har hunnit kludda ner ett par figurer, egentligen tre, men det är lite sport. För det bästa en 3-åring vet är att sudda. Så det gäller att va snabb.
Tema: Disney/Pixar



("-Wow Bärgarn´n!", och sekunden efter, borta)


Och med det önskar jag er en god fortsättning.
På återseende. -Kram kram

 







RSS 2.0