Vårt lilla..

Vårt lilla snö äventyrs tre slutsatser

1, Efter ihärdigt många misslyckanden och lika många blåmärken kom jag fram till att det i princip är omöjligt att åka pulka som en snowboard.. Skräp också

2, En mjuk platå, som i det här fallet toppen av en stooor snöhög, ger inte riktigt det avstamp för den volt som va beräknad. Gjorde lite som Busta brukar säga, "break ya neck", fast min egen.. Aouch

3, Efter att man frusit tillräckligt hårt och länge om fötterna. Blir dem helt plötsligt varma igen.. Magiskt, eller kallbrand?


*Överväger om det är värt att se JVM som börjar 12inatt.. hmm är sömn verkligen så överskattat..

En sång istället

God Jul

..och ett gott nytt år
önskar Stefan & Niccolás


Fly-away-champion of the world

Fly-away-champion of the world

Tidigare vid den här tiden, julen, kunde jag nästan titulera mig som just det. En traditionell jul för mig var att göra nånting helt annat. Men inte mindre roligt för det. Och ännu roligare när någon ansluter sig. Som en gång i högstadiet när ett samtal slutade med en domino sväng på stan/centrum. Där varje ljud du gör ekar sig fram genom gatorna i stillheten. Ingen kan säga annat än att julafton är stillhet. Åtminstone på utsidan.. Men i år ska jag inte fly den. Utan tackla den, med en kär gammal vän, på det bästa sättet som Vi kan.

God Jul alla sköna katter.. Hoppas ni också får njuta av den här julen, på det bästa sättet som Ni kan..
Kram

Julmys

Varför har ingen berättat för mig tidigare vilken skillnad det gör i den här mörkgrå årstiden med lite julpynt. Känns som lite varmare, hemtrevligare att komma hem nu.. Även om jag inte pyntat mycket så gör det skillnad. En effektful stjärngardin. En mysig julstjärna i sonens rum. Nya gardinger och några extra värmeljushållare i passande färger. (mestadels grönt) Nu saknas bara granen och en wunderbaum med-pepparkaks-doft hängandes som en mistel i taket så, då är jag redo för tomten..  Hoppas han är en hon..

WunderKram

Kvinnlig intuition?

Bara för att tjejor råkar ha rätt någon gång väljer dem att kalla det intuition. Jag kallar det en på tio. ha.. Men efter att ha brytit ner ordet enligt kunskapssajten wikipedia så, får ni väl vidhålla er rätten att kalla det för vad ni vill.


Wikipedia: Intuition är förmågan att bilda en omedelbar uppfattning eller göra en omedelbar bedömning utan att (medvetet) ha tillgång till alla fakta, och ställs ofta i motsats till att resonera och förstå logiskt.

..and the pips

Såg faktiskt på "På spåret" igår, mest för att lite av en favorit till mig Fredrik Lindström var ny i programmet. Men efter lite besvikelse zappade jag över i perfekt timing, till Idol, för att se Erik nail´a "run to the hills"!! Behöver inte ens se dem andra för jag har redan min vinnare. Skadar inte att han är söt heller. Go´Erik som jag brukar kalla han..
Nu närmast jul-marknad på gamlia, sen i eftermiddag blir det familjen Teddy and the reds. Lät nästan lite Glady´s över det hela men, vi är ju "superfly" också, hela klicken så..

Imorgon tänkte jag avrunda helgen med en mini provokation. Till dess, må kraften vara med er..

Leijona Terva..

Ett inlägg i två delar:

Leijona Terva tjärpastiller.
Hade bra minnen av den där tablettasken, från finlands färjan, som man kunde få sådär någon gång när man var mindre. Men efter att jag har stått idag och behandlat (kraftuttryck-) träbänkar med tjära i fem timmar är det där minnet, ett minne blott, förstört.

Kraftuttryck.
Ibland känner jag verkligen att jag behöver ett kraftuttryck. Typ ett sånt där härligt påhittat uttyck som bara karaktärerna i Bamse har. Kan visa ett exempel på vad jag menar. Bamse ska slå in en dörr, som han dock inte kollat om den är öppen först men, detaljer då..
(äntligen lite Hadja-adja)


RSS 2.0