80th topp tecknat

3:a platsen:
M.A.S.K- En styrka ledda av Matt Trakker som kämpade för det goda. Med förvandlande fordon och masker (hjälmar) med olika funktioner, kämpar dem mot de onda och deras organisation V.E.N.O.M. (förkortning för Vicious Evil Network of Mayhem) En väldigt enkel serie men med coola effekter och härligt ryckig 80tals rock till gör de här serien till ett minne för alltid. Vilken 7åring vill Inte ha en bil som kan flyga? Eller huur..



2:a platsen:

Starzinger- Det här härliga rymdäventyret i 24avsnitt handlar om Prinsessan Aurora och hennes uppdrag att rädda Great King planetens, och hela universums, överlevnad. Och tillsammans med dem tre krigarna, Kogo, Don Haka och Djorgo hamnar dem i många fasanfulla äventyr på dess väg till Great King planeten. Jag gillar säga Great King planeten. Inte, planeten Great King utan. Great King planeten!..

 

1:a platsen:

SilverFang- Från -86 är den ultimata klassikern. Här föds den tigerrandiga akitahunden Gin, eller Silver som han heter i den svenska versionen. Gin kommer från en lång rad björnhundar som Ricky hans far och Shiro hans farfar. Som båda gick offer för den fruktansvärda björnen, ledaren i tvillingpasset, Akakaboto. Nu är det upp till Gin att stoppa hotet och hämnas sin far och farfar, eller bara sin farfar, eller? ;)


jag kallar mig hobby-ritare (bionic)






Où êtes-vous? en efterlysning

Jag har sökt efter Street life med Beeniman feat. Assia som jag lade in på min Nano för sådär sex år sen nu. Det viktiga i sökningen är just den sistnämnda, Assia, som kompar in perfekt i denna reggae låt med sin sköna franska sång. Men just den versionen verkar helt omöjlig att få tag på idag. Vart är du?
Det är nånting med franskan, inte som språk men som musik, som jag fastnat för. Promoe har gjort några collaborations med franska rappare tidigare och det gjorde att jag forskade lite extra i ämnet och gillade vad jag hittade. Men franskan stannar inte där, den har faktiskt funnits med i smyg redan sen -96 när jag såg den franska filmen "Medan vi faller". Det och att jag kan "excusez-moi je suis en retard" flytande, som va det enda min franska lärare i sjuan ville att jag skulle ta med mig från mitt år i hennes klass, som betyder, "ursäkta mig att jag är sen".. Och den sitter än;)

RSS 2.0