till Mr. Jiang Jianmin

Jasså då var det en ny vecka igen, dag2..

Vill passa på att tacka alla vänliga, "Mr. Jiang Jianmin", "Mr. John Gerald", "[email protected]", m.m. Som tänker på att ta med just mig i deras lotterier, och inte bara det, utan att jag dessutom har vunnit ca: 1.7miljoner pund varje gång:) ..härliga dag. Allt jag behöver göra är bara att skicka mina uppgifter och en löjlig summa på typ några hundra kr för att lösa ut vinsten. Tänk er, några hundra kronor för miiljoner!.. Om jag ändå bara hade vågat lösa ut alla mina vinster. Men jag är lite rädd, lite rädd för att vara rik. Skulle säkert bara göra någonting dumt så, jag låter mina vinstpengar ligga kvar där i skräpposten till en regning dag så länge.

Jag har såå mycket romantik i mig just nu, tror det kan vara solen, men ingen att rikta den mot. Sitter på gobitar som, "Min favorit kudde är den bredvid din", "Du är min medicin, när du är nära mår jag bra". Och det där var bara en appetizer, en försmak av det goda. Men man kommer hem på kvällen, det är tomt, "man har glömt att köpa mat fast inte har man just nån matlust, pressar i sig några mackor.. Men man vänjer sig." ;)

Men ser jag fram, med skräckslagen förtjusning, mot den här fotbollsveckan. Tufft schema med Bayern M på tisdag, ikväll!!!. Sen i princip premierleague finalen, avgörandet mot Chelsea på lördag. Brrr.. Lycka till United!! och till er andra kan jag bara säga, med all respekt, break a leg. ;)



Skulle också vilja prata lite om mitt kära löven men jag tror vi spar det till en annan dag..

..och en lårkaka

Så hur var det nu, just det, tanken som räknas. Har ofta undrat vad man egentligen menar med det ordspråket. Tills för ett par dagar sen när min kära mor ringde och berättade att hon köpt ett par sockar. Till mig! Och enligt henne med min favvo tecknade på. Blev tyst och funderade en liten stund sen..
-Lejonkungen?
-Nä, simpsons..
Nu är det tyvärr så att jag inte riktigt alls gillar simpsons. Eller att ha tecknade figurer på mina sockar. Men det finns två eller fler sätt att se på det här, och jag väljer. "Det är tanken som räknas". Tack mamma:)


Sen måste jag erkänna en sak. Jag ljög. Det finns ingen lårkaka. Lät bara så mycket mer spännande så. En sträckning är det. En sträckning på baksidan av låret som är inne på sin 4e vecka. Minst. Men har äntligen ordnat bandage så nu jävlar ska det lindas stenhårt inför söndagens träning. Kommer gå från bäver till iller där ute på planen. Från Sozé till Vranjes, så se upp alla innebandykillar.. Wiiii->


(*från halt till cool - för er som inte såg kopplingen)

Dennis varmkorv? hotdog!

Utropstecknet menas inte som propaganda för Dennis hotdog utan snarare tvärtom. Finns en anledning till varför den inte får kallas för varmkorv. Samma anledning som borde stå på paketet, "en varmkorvsliknande köttprodukt".. (där va jag t.om snäll med köttprodukts benämningen) Anledningen till mitt plötsliga hat mot Dennis är pga, vi nämner inga namn, köpte just denna produkt till vår pimpel utflykt i tisdags, som utöver detta missöde va en väldigt, jag säger det igen, vÄldigt härlig resa. Vindstilla och strålande sol, ingen fisk och potatis med vitlökssmör. Blöta skor och kläder som fortfarande stinker grillrök. Fantastiskt..
Sen var det är grej om "tanken som räknas", men det tror jag vi tar imorgon.

Kram

Äntligen på flaska!?


..och ett BigJump

Sonen är hemma hos pappa igen. Och plötsligt är msn igång för första gången på en vecka. Att analysera den är nog inte allt för svårt. Lika svårt som att förstå varför vad jag har gjort i helgen dyker upp här och nu och inte på facebook. Kanske för att, av hundra nånting "friends", som vi kallar det på svenska, är det få som verkligen betyder..

På fredag sågs Paranormal Activity, som kanske hade blivit lite för hype´ad för att nå upp till förväntningarna. Men måste ändå säga att jag tyckte att den va bra. Kan också berott på kvällen, ostbrickan, vinet, och sist men absolut inte minst, på sällskapet!

På lördag gjorde jag nåt som rimmar konstigt med mitt namn. Va på BigJump tävling för skotrar i Vännäs. Vet kanske inte om jag snappade upp så mycket av själva skotrarna men stämningen var bra iallaf. Det en öl och tretusen åskådare gjorde dagen ändå till ett minne till trots.. Lyckades t.om få med två kort därifrån. Och med 2sekunders delay, på mobilkameran, är jag ganska nöjd att jag lyckades fånga nåt överhuvudtaget.

Till sist vill jag ge ett "shout´out" till min kära vän Simon, som hamnade på sjukhus i lördags efter att ha ramlat från ett lagårds tak som han skulle skotta. Krossade revben, en punkterad lunga och ett inflamerat ben blev resultatet. Det och rethosta. Och som socker på blödningen var det hans första dag på sportlovet också. Karma;)


Jag                                                         Ett BigJump (klicka för större)

RSS 2.0